• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Întrevederea reprezentanților ISM cu membrii delegației din Turcia

  Întrevederea reprezentanților ISM cu membrii delegației din Turcia

       
   07.03.2017    2391 Accesări    

  Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) a fost, la data de 6 martie curent, gazda reprezentanților Institutului de Standardizare din Turcia (TSE), membri ai delegației fiind Sebahittin Korkmaz, președinte TSE, Bayram Selam, reprezentant TSE și Sergiu Mihalciuc, director Tehlab Service.

  Directorul ISM Iurii Socol a prezentat obiectivele strategice și aspectele esențiale privind activitatea ISM.

  În cadrul întrunirii au fost puse în discuție relațiile de colaborare în domeniul standardizării, precum și posibilitățile de intensificare a acestora.

  La rândul său, președintele TSE Sebahittin Korkmaz a accentuat importanța extinderii și consolidării relațiilor de colaborare și a manifestat disponibilitatea TSE  privind continuarea cooperării cu ISM prin organizarea evenimentelor care implică participarea ambelor entități.

  A fost abordat și  subiectul privind elaborarea standardelor în diverse domenii de activitate, în mod special în domeniul prestării serviciilor, având în vedere experiența deținută de Turcia la acest capitol.

  În final, conducătorii organismelor de standardizare au reiterat importanța implementării și promovării obiectivelor comune în domeniul standardizării.