• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Ședință de constituire a comitetului tehnic de standardizare „Ascensoare și scări rulante”

  Ședință de constituire a comitetului tehnic de standardizare „Ascensoare și scări rulante”

       
   28.11.2017    1022 Accesări    

  La 24 noiembrie curent, Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) a organizat o ședință de constituire a comitetului tehnic de standardizare în domeniul  ascensoarelor CT 59 Ascensoare și scări rulante.

  Reprezentanții entităților prezente la ședința de constituire au fost informați despre rolul comitetelor tehnice în procesul de elaborare a standardelor europene și internaționale, precum și despre rolul, atribuțiile și obligațiile unui comitet tehnic de standardizare. De asemenea, a fost prezentată informația privind competențele și responsabilitățile membrului comitetului tehnic de standardizare. 

  Atât reprezentanții ISM, cât și cei prezenți la ședința de constituire a comitetului tehnic de standardizare au ajuns la concluzia privind importanța și necesitatea stringentă de creare a unui comitet tehnic în domeniul ascensoarelor.

  În cadrul ședinței  de constituire a fost ales președintele și secretarul  CT 59, au fost definitivate atribuțiile și obligațiunile acestora, inclusiv s-a decis referitor la planul de acțiuni al comitetului tehnic nou creat.