• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Standardele – un instrument de afaceri pentru IMM-uri

  Standardele – un instrument de afaceri pentru IMM-uri

       
   11.12.2017    1592 Accesări    

  Milioane de companii, dintre care marea majoritate sunt IMM-urile, aplică și utilizează standardele în fiecare zi, contribuind astfel la sporirea încrederii clienților în produsele și serviciile lor.

  În calitate de utilizatori-cheie ai standardelor, este esențial pentru succesul afacerii lor să știe ce standarde să utilizeze și cum să le aplice în mod corect. De asemenea, este extrem de important ca aceștia să se implice mai mult și să participe activ la procesul de elaborare a standardelor, astfel încât să fie siguri că standardele corespund necesităților lor.

  Pentru aceasta, IMM-urile trebuie să înțeleagă modul în care sunt elaborate standardele și modul în care pot contribui la procesul de standardizare. Prin implicare, IMM-urile pot schimba conținutul standardelor care vor avea un impact direct asupra afacerii lor. IMM-urile se pot asigura că orice preocupare sau problemă pe care o consideră importantă este luată în considerare în procesul de elaborare și dezvoltare, împiedicând astfel efectele negative asupra afacerii lor.

  IMM-urile se pot implica în activitatea de standardizare, participând activ la elaborarea standardelor prin intermediul comitetelor tehnice de standardizare la nivel național, precum și participând la instruirile organizate de către organismele naționale de standardizare.

  Dacă sunteți un IMM care dorește să-și optimizeze activitățile, implicați-Vă acum și contribuiți la elaborarea standardelor de care afacerea Dvs. are nevoie!

  Sursa: https://www.cencenelec.eu/News/Brief_News/Pages/TN-2017-064.aspx