• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  A fost publicată versiunea tradusă a standardului pentru educație nonformală

  A fost publicată versiunea tradusă a standardului pentru educație nonformală

       
   03.05.2018    1011 Accesări    

  Institutul de Standardizare din Moldova pune la dispoziția părților interesate versiunea tradusă a standardului  SM ISO 29990:2016 Servicii de educație formală și nonformală. Cerințe de bază pentru furnizorii de educație.

  Standardul pentru educație nonformală a fost tradus în cadrul comitetului tehnic de standardizare CT 58 Servicii de instruire nonformală și se adresează tuturor prestatorilor de servicii de educație nonformală în vederea îmbunătățirii calității serviciilor prestate de aceștia.

  Menționăm că la elaborarea textului traducerii au avut un aport semnificativ dna Viorelia Lungu, reprezentant al Universității de Stat din Tiraspol, dna Stela Guvir, reprezentant al Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare și dna Tamara Donțu, reprezentant al Centrului internațional de limbi moderne ILTC, membri ai CT 58.

  Versiunea tradusă a standardului SM ISO 29990:2016 poate fi vizualizată în Catalogul Standardelor Moldovenești. Pentru a achiziționa standardul, completați cererea de procurare a standardului în format electronic aici