• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Reprezentantul ISM la evenimentul aniversar al ASRO

  Reprezentantul ISM la evenimentul aniversar al ASRO

       
   12.10.2018    1736 Accesări    

  Institutul de Standardizare din Moldova aduce sincere felicitări Asociației de Standardizare din România (ASRO) cu ocazia celor 20 de ani de la înființare și a celor 90 de ani de standardizare națională. Cu acest prilej, ASRO organizează astăzi, 12 octombrie 2018, un eveniment la care participă reprezentantul ISM.

  În cadrul evenimentului este prezent atât reprezentantul organismului de standardizare din Republica Moldova, Institutul de Standardizare din Moldova, cât și reprezentanți din țările vecine ale României. Evenimentul aniversar și-a propus să reunească  la București aproximativ 300 de reprezentanți de rang înalt din comunitatea de standardizare europeană. Totodată,  va fi lansat un program de un an, prin intermediul căruia se urmărește desfășurarea unei campanii integrate de promovare a activității de standardizare națională, elaborarea unor strategii noi și eficiente, precum și aducerea la cunoștință publicului importanța și necesitatea implementării standardelor în orice domeniu de activitate.  

  Institutul de Standardizare din Moldova a semnat Acordul de parteneriat în domeniul standardizării cu Asociația de Standardizare din România (ASRO) în data de 27 iunie 2013.