• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  O nouă experiență profesională pentru studenții „IMI-NOVA”

  O nouă experiență profesională pentru studenții „IMI-NOVA”

       
   21.02.2019    501 Accesări    

  Pe 18 februarie 2019, 14 studenți ai Institutului Internaţional de Management „IMI-NOVA" au obținut o nouă experiență în materie de standarde, beneficiind de o vizită de studiu la Institutul de Standardizare din Moldova (ISM).

  Scopul vizitei a fost informarea viitorilor specialiști cu privire la activitatea ISM  în vederea sporirii interesului acestora privind domeniul standardizării. Studenții au luat cunoștință de procesul de comercializare a standardelor, de posibilitățile de achiziționare a unui standard, precum și de alte servicii prestate (instruiri și consultanță). De asemenea, aceștia au participat la o sesiune informativă, în cadrul căreia au fost informați despre activitatea de standardizare la nivel național prin prisma elaborării și adoptării standardelor, precum și despre activitatea comitetelor tehnice.

  Întâlnirea cu tinerii s-a finalizat cu o sesiune de întrebări-răspunsuri, aceștia lărgindu-și, astfel, orizontul de cunoștințe în domeniul standardizării, manifestând un interes sporit față de activitatea de standardizare.