• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Anunț important!

  Anunț important!

       
   20.03.2020    1574 Accesări    

  În legătură cu declararea stării de urgență la nivel național din cauza riscului de răspândire a noului tip de coronavirus (COVID-19), Vă informăm că începând cu data de 18 martie 2020, angajații ISM își desfășoară activitatea la domiciliu, respectând recomandările autorităților referitoare la asigurarea sănătății și reducerea riscului de răspândire a virusului. 

  Vom continua comunicarea cu clienții noștri prin intermediul adreselor electronice și a telefoanelor.

  Solicitările de achiziționare a standardelor, Vă rugăm să le prezentați în format electronic, la adresele de email: standard@standard.md și info@standard.md

  Întrebările legate de identificarea și achiziționarea standardelor, Vă rugăm să le adresați la numărul de telefon: 076732266 (dna Diana Titica, șef Centru Business Suport în Standardizare).

  Întrebările legate de activitatea de standardizare, Vă rugăm să le adresați la numărul de telefon: 069670105 (dna Eugenia Roman, șef Departament Standardizare). 

  Solicitările de achiziționare a standardelor vor fi procesate în mod prioritar imediat ce ISM va reveni la regimul obișnuit de muncă.

  Vă mulțumim pentru înțelegere și susținere.

  Aveți grijă de sănătatea Dvs!