• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Securitatea informației – subiectul unui nou webinar ISO și UNIDO

  Securitatea informației – subiectul unui nou webinar ISO și UNIDO

       
   03.07.2020    855 Accesări    

  Securitatea informației reprezintă unul din pilonii activității oricărei întreprinderi, în mod special în situații de risc, precum este pandemia COVID-19. Pentru o activitate eficientă este recomandabil evaluarea potențialelor riscuri și gestionarea eficientă a acestora.

  Abordarea multispectuală a securității informației a reprezentat subiectul de bază al evenimentului online "Riscurile cibernetice în timpul pandemiei #COVID-19 și modul în care #standardele pot ajuta la combaterea lor!", organizat de Organizația Internațională de Standardizare (ISO) și Organizația Internațională de Dezvoltare Industrială (UNIDO), în data de 2 iulie curent.

  Cei aproximativ 100 de participanți au fost informați privind specificul și beneficiile implementării standardului SM EN ISO/IEC 27001:2017 "Tehnologia informației. Tehnici de securitate. Sisteme de management al securității informației. Cerințe", precum și despre cerințele altor standarde din familia ISO/IEC 27000 dar și modul în care acestea pot contribui la atenuarea riscurilor cibernetice.