• Prima   -  Resurse media   -  Comunicate  -  Continuitatea activității pe timp de pandemie la ISM

  Continuitatea activității pe timp de pandemie la ISM

       
   20.08.2020    847 Accesări    

  În ultimele luni, continuitatea activității în cadrul oricărei organizații a impus modalități de dezvoltare noi și creative.

  Pandemia a fost și este și pentru Institutul de Standardizare din Moldova (ISM) o adevărată provocare pentru continuitatea activității. Acest fapt a condiționat necesitatea implementării în activitatea ISM a unui Sistem de management al continuității activității conform standardului SM EN ISO 22301:2020 ”Securitate societală. Sisteme de management al continuității activității. Cerințe”.

  Acest sistem ne-a ajutat să dezvoltăm, în timp rezonabil, o strategie de continuitate a activității, astfel încât toate activitățile ISM să poată fi realizate în continuare, inclusiv de la distanță.

  Deși încă este un sistem de management al continuității activității tânăr, ISM, în perioada ce urmează, va continua implementarea strategiei de continuitate a activității și va îmbunătăți continuu propriile procese, astfel încât să asigure realizarea atribuțiilor organismului național de standardizare și să asigure satisfacția părților interesate, indiferent de circumstanțele care pot periclita activitatea acestuia.