• Prima   -  Buletinul de Standardizare   -  Standardizarea națională   -  Ancheta Publică   -  Proiecte de standarde  -  Anunţ cu privire la elaborarea anteproiectului standardul moldovenesc original SM „Produse de finisare arhitecturală din roci calcaroase. Condiţii tehnice”

  Anunţ cu privire la elaborarea anteproiectului standardul moldovenesc original SM „Produse de finisare arhitecturală din roci calcaroase. Condiţii tehnice”

       
   08.05.2018    2823 Accesări    

  Republica Moldova întreprinde pași fermi spre alinierea infrastructurii calității la cea a Uniunii Europene. În acest scop, precum și în temeiul regulilor de standardizare RS 1:2017 „Elaborarea standardelor moldovenești”, se anunță elaborarea anteproiectului SM „Produse de finisare arhitecturală din roci calcaroase. Condiţii tehnice” de către comitetul tehnic de standardizare CT 51 ,,Materiale și articole de construcție”.

  Standardul se referă la produse de finisare-arhitecturală fin roci calcaroase obţinute la tăierea pietrelor şi blocurilor din roci de calcar pentru finisarea fațadelor, caselor, împrejmuirilor, finisarea pereţilor interiori, logiilor, balcoanelor, pentru ornamentarea cu produse arhitecturale a clădirilor, construcţiilor, palierelor, florarelor etc.

  În cazul în care anumite părți interesate doresc să contribuie la elaborarea proiectului, acestea pot solicita aderarea la comitetul tehnic de standardizare CT 51 ,,Materiale și articole de construcție”.

  Cererile de aderare pot fi remise în adresa Institutului de Standardizare din Moldova, mun. Chişinău, str. E. Coca, 28, tel. 022 905 323, e-mail: ct51.secretariat@standard.md, indicând datele de contact ale reprezentantului.