• Prima   -  Buletinul de Standardizare   -  Standardizarea națională   -  Ancheta Publică   -  Proiecte de standarde  -  Anunţ cu privire la elaborarea anteproiectului standardul moldovenesc original SM „Rostuirea și finisarea plăcilor din ghips-carton. Clasificări ale nivelului de calitate a suprafețe”

  Anunţ cu privire la elaborarea anteproiectului standardul moldovenesc original SM „Rostuirea și finisarea plăcilor din ghips-carton. Clasificări ale nivelului de calitate a suprafețe”

       
   04.04.2019    1755 Accesări    

   

  Republica Moldova întreprinde pași fermi spre alinierea infrastructurii calității la cea a Uniunii Europene. În acest scop, precum și în temeiul regulilor de standardizare RS 1:2018 „Elaborarea standardelor moldovenești”, se anunță elaborarea anteproiectului SM „Rostuirea și finisarea plăcilor din ghips-carton. Clasificări ale nivelului de calitate a suprafeței” de către comitetul tehnic de standardizare CT 51 „Materiale și articole de construcție”.

   Standardul stabileşte prevederi tehnice unice privind calitatea nivelurilor de calitate al finisării suprafețelor plăcilor și a rosturilor

   În cazul în care anumite părți interesate doresc să contribuie la elaborarea proiectului, acestea pot solicita aderarea la comitetul tehnic de standardizare CT 51 „Materiale și articole de construcție”.

  Cererile de aderare pot fi remise în adresa Institutului de Standardizare din Moldova, mun. Chişinău, str. E. Coca, 28, tel. 022 905 323, e-mail: angela.hincu@standard.md, indicând datele de contact ale reprezentantului.